Hoppa till innehåll


OM MIG

Hälsoutvecklare, föreläsare, instruktör och före detta elitidrottare med målsättning att utveckla verksamheter för att på sikt minska hälsorelaterade kostnader.


OM JOSEFINE JÖNSSON

Josefine Jönsson
Josefine Jönsson

Med många år som elitidrottare inom både simning och drakbåtspaddling vet jag hur viktigt det är att må bra för att det ska gå bra. Detta var inte bara avgörande inom min internationella idrottskarriär där jag bland annat tagit ett historiskt EM-guld och ett VM-silver som främsta meriter, utan även för att jag skulle kunna prestera i både skolan samt i arbetslivet. För att må bra var det viktigt att först identifiera vilka mina friskfaktorer var, och därefter sätta upp en strategi för att nå mina mål. Här grundade sig perspektivet jag arbetar med idag, “mår jag bra så går det bra”.

Jag bestämde mig för att utveckla mitt intresse på en professionell nivå och tog en kandidatexamen vid Göteborgs universitet som nutrionist och hälsopedagog. Därefter vidareutbildade jag mig inom bland annat hälsoprofilbedömning, MI, hälsoekonomi och organisation och ledarskap. Efter att ha arbetat som hälsoutvecklare under många år med olika hälsofrämjande insatser och utvecklat fler än 200 olika verksamheter och företag, driver jag nu mitt eget företag. Med målsättning att hjälpa fler verksamheter, ledare och medarbetare att utvecklas, öka välmåendet, produktiviteten och på sikt minska hälsorelaterade kostnader på arbetsplatser. Vill ni vara en av dem, tveka inte att ta kontakt eller boka ett möte.