Hoppa till innehåll


PAUSGYMPA - FÖR EN STARKARE OCH FRISKARE ARBETSPLATS

 Investera i anställdas hälsa och välmående med rörlighetspauser. Både pausgympa och företagsträning är en långsiktig investering för verksamheter och bidrar till gemenskap och minskad sjukfrånvaro. Ta hjälp av hälsoappen Proaktify, som påminner om rörelsepauser och ger förslag på övningar. Appen kan skräddarsys utifrån behov och målsättningar. Varje aktivitet kan utföras fysiskt på plats eller digitalt, vad som passar er bäst.

Pausgympa
Pausgympa

Pausgympa

Visste ni att endast några minuters pausgympa inte bara ger en aktiv och välbehövlig paus utan ökar även prestations- och koncentrationsförmågan och förebygger nack- och ryggbesvär.

Kroppen är inte gjord att vara stillasittande utan behöver kontinuerliga rörelsepauser, men hur gör man och behöver det ta så lång tid? 

Nu har ni möjlighet att ge era medarbetare just det verktyget. Lär er enkla rörelser, stretchings-, andnings- och avslappningsövningar, för att möjliggöra fler aktiva pauser på arbetsplatsen. Beställ tillsammans med eller utan det digitala appen Proaktify som skickar påminnelser och pausövninagar direkt till din mobil, läs mer nedan. Klicka på länken för att skicka en intresseförfrågan.

Företagsträning
Företagsträning

RÖRELSE PÅ JOBBET

Vill ni ha piggare och gladare medarbetare och stärka teamkänslan på arbetsplatsen?

Att investera i era medarbetares hälsa genom företagsträning och kontinuerliga rörelsepauser på arbetsplatsen ger inte bara medarbetarna en aktiv paus och miljöombyte, utan ökar också koncentrationsförmågan och produktiviteten hos era medarbetare. Investera i personalens hälsa och få förutom personligträning med er övningar och utmaningar via hälsoappen Proaktify. Hälsoappen skräddarsys med övningar, tips och hälsoutmaningar utifrån era behov och målsättningar. Ni bestämmer plats och tid och jag fixar resten. Klicka på länken för att skicka en intresseförfrågan.

photo-1527525443983-6e60c75fff46
photo-1527525443983-6e60c75fff46

Teambuilding

Bygg ett starkare team genom gemensamma upplevelser i en ny miljö. 

Med olika verktyg och gemensamma hälsoutmaningar aktiveras alla anställda på ett kreativt och roligt sätt, oavsett nivå. Vi tillhandahåller praktiska och även digitala verktyg att fortsätta arbeta med på arbetsplatsen. I priset ingår lunch, dryck samt inbjudningsmaterial och support för att ni skall komma igång snabbt och enkelt.

Våra utmaningar levererar resultat!

-Gladare och friskare anställda – en företagsutmaning ökar energinivån i hela organisationen

-Socialt engagemang genom styrkan i nätverket – deltagarna peppar och stöttar varandra genom hela utmaningen

-Kostnadseffektivt och inkluderande – bevisat effektiv aktivering av hela företaget

Klicka på länken för att skicka en intresseförfrågan.

Proaktify

Med enkla menyer och tydliga instruktioner får era medarbetare inspiration till rörelseglädje, motivation för en hälsosam kosthållning samt kunskap när det behövs inom ergonomi, stresshantering, sömn och återhämtning m.m. Vi kan även designa er egen version av Proaktify med  er logga och färger. Vi skapar träningsprogram och hälsoutmaningar utifrån era behov och målsättningar.

Med Proaktify kan ni beställa en tränings- och hälsoapp som är anpassad efter er arbetsplatsanalys, vilket kan vara ett av verktygen till att inspirera era medarbetare till friskvård och välmående.