Hoppa till innehåll

PROAKTIFY - HÄLSOAPPEN FÖR EN FRISKARE VARDAG

Med hälsoappen Proaktify får du kunskap och inspiration för en friskare vardag. Lyft fokus på hälsa- och välmående hos dina anställda med appens hjälp! 

Med enkla menyer och tydliga instruktioner får era medarbetare inspiration till rörelseglädje, motivation för en hälsosam kosthållning samt kunskap när det behövs inom ergonomi, stresshantering, sömn och  återhämtning m.m. Vi kan även designa er egen version av Proaktify med er logga och färger. Vi skapar träningsprogram och hälsoutmaningar utifrån era behov och målsättningar.

Proaktify är fylld med funktioner som ger dig inspiration, motivation och kunskap till att skapa en hälsosam livsstil. I Proaktify hittar du träningsprogram, kostråd, recept, Bootcamp, inre hälsa, stretching, aktiv fritid m.m. 

Vår affärsidé med Proaktify är att ge människor en träningsapp som enkelt kan användas utifrån sina förutsättningar för att skapa en livsstil som ger kraft och energi till en hälsosam och frisk vardag. 

Stötta barn och ungdomsrörelsen

Välj att koppla er satsning på hälsa och välmående till ett gott mål där varje fysisk aktivitet som ni utför omsättas till välgörenhetskronor. Detta ger er möjligheter att skapa ett engagemang hos era medarbetare som ger mervärde både inom och utanför er organisation.

Proaktify stöttar Generation Pep genom att skänka 3 kr/prenumeration till deras arbete för att alla barn och ungdomar ska ha möjlighet till fysisk aktivitet.