Hoppa till innehåll


MINA SAMARBETSPARTNERS

 Genom att ta hjälp av mina samarbetspartners Emil Isaksson och Katarina Bruck så kan vi erbjuda en helhet kring hälsa och välmående för er arbetsplats. Tillsammans skapar vi en hälsofrämjande arbetsplats fylld med friska och välmående medarbetare. 

Med hjälp av Ergonomen Katarina Bruck så kan kartläggning erbjudas av ergonomin för enskilda medarbetare eller grupper. Vilket innebär en belastningsergonomisk riskbedömning, rådgivning kring nya arbetsmiljöer vid flytt eller omorganisation samt bedömning av arbetsförmåga.

Med hjälp av Proaktify® kan ni via Happy Performance  beställa en tränings- och hälsoapp som är anpassad efter er arbetsplatsanalys, ett verktygen till att inspirera era medarbetare till friskvård och välmående. 

Medveten Livsstil

Med hjälp av hälsokonsulten Emil Isaksson ges möjligheten till företagsträning med en utbildad PT samt hälsoscreening. Med hjälp av Inbody270 ges svar på 3 viktiga hälsomarkörer till era medarbetare. Med svaren får ni en större förståelse för hur kroppen påverkas av stress, kosthållning och fysisk rörelse i vardagen. Statistik på er utveckling  tas fram mellan besöken.

Kickstarta hösten 2021

Kickstarta hösten Tillsammans med oss och få friskare och gladare medarbetare

 

Tillsammans med mina samarbetspartners erbjuder vi en skräddarsydd workshop fylld med inspiration och verktyg som gör er redo för alla utmaningar. Helt enkelt en helhet kring hälsa och välmående för er arbetsplats. 

🔹 Jag som hälsoutvecklaren Josefine Jönsson (HAPPY PERFORMANCE) identifierar friskfaktorer på er arbetsplats. Tillsammans utformar vi en hälsofrämjande målsättningsplan för en energigivande höst.

🔹 Ergonomen Katarina Bruck (Ergoaktiv) kartlägger ergonomin på arbetsplatsen och visar hur ni får en mer aktiv arbetsdag som förebygger belastningsbesvär med tex smärta.

🔹 Hälsokonsulten Emil Isaksson (Medveten Livsstil Sverige AB) inspirerar er till en mer fysisk vardag och skräddarsyr träning & hälsoappen Proaktify® med träningsprogram, hälsoutmaningar och tips till en mer hälsofrämjande livsstil efter era behov.

✅ Har ni bestämt er för att satsa på välmående och hälsa i höst?
✅ Vill ni öka arbetsglädjen?
✅ Vill ni som andra framgångsrika verksamheter få bättre resultat med hjälp av friskare och gladare medarbetare?

📨 Kontakta mig på info@happyperformance.se så berättar jag mer hur vi kan hjälpa