Josefine Jönsson, grundare
Happy Performance

Med många år som elitidrottare inom både simning och drakbåtspaddling (EM guld och VM-silver som främsta merit), så vet jag hur viktigt det är att må bra för att det ska gå bra. Detta var inte bara avgörande inom idrottandet utan även för att jag skulle kunna prestera i skolan samt i arbetslivet. För att må bra var det viktigt att först identifiera vilka mina friskfaktorer var, och därefter sätta upp en strategi för att nå mina mål.

Samma strategi arbetar många framgångsrika verksamheter efter. När medarbetare och ledare mår bra och känner arbetsglädje på en arbetsplats, ökar trivseln och produktiviteten. Vi känner mer meningsfullhet, presterar bättre och framförallt minskar sjukfrånvaron.

Under årens gång har jag som hälsoutvecklare haft nöjet att utveckla över 200 verksamheter inom både offentlig och privat sektor, och sett dem växa och bli mer välmående. Genom att utföra en grundlig arbetsplatsanalys, hjälpa dem identifiera sina friskfaktorer och utarbeta en arbetsmiljöstrategi med rätt typ av insatser, har de med hjälp av ett hälsofrämjande perspektiv kunnat nå sina mål.

Vill ni veta mer, boka ett möte med mig redan idag.

 

Hälsoutvecklare

Hälsoutvecklare

Utbildad hälsoutvecklare (Göteborgs Universitet), Hälsoprofilbedömmare (HPI).
Övriga utbildningar- kostrådgivning, MI-coach, mental tränare, arbetsmiljö, hälsoekonomi och organisation & ledarskap.